WEN LONG CITY

WEN LONG CITY Chinees specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2571 beoordelingen
14 okt 2021 om 22:13 Top lekker eten
12 okt 2021 om 20:03 Tomatensoep was lekker, maar de nasi smaakte vreemd en de nasmaak bleef lang hangen. Niet lekker
9 okt 2021 om 20:11 Zoals vanouds op tijd, warm en heerlijk . Wederom voor herhaling vatbaar.
6 okt 2021 om 5:40 Dit was echt heel vies! Normaal bestel ik bij Peking maar die was dicht op dinsdag. Ik zocht dus een alternatief en was vergeten dat ik hier in het verleden slechte ervaringen heb gehad (in het restaurant zelf eten is ook niet best). Dit nooit meer
4 okt 2021 om 17:13 Eten werd veel later dan gepland gebracht. 45 min later. Daardoor was het eten lauw.
3 okt 2021 om 19:57 Het duurde wel heel erg lang, ruim anderhalf uur.Twee keer gebeld maar was onderweg, nou heel Lang onderweg want eten was bijna koud
3 okt 2021 om 11:07 Goed eten, fijn dat er meerdere keuzes zijn in het menu voor twee personen. Supersnelle bezorging! Ga zeker nog een keer bestellen!
26 sep 2021 om 20:57 Bezorging verliep vlot, eten (tjap tjoy met kipfilet) was van goede kwaliteit. Enige wat tegenviel was dat de bestelde kroepoek niet meegegeven was. Heb hierover nagebeld en wordt bij een volgende bestelling erbij gedaan.
20 sep 2021 om 7:01 Via thuisbezorgd bestelling gedaan, na een uur was bezorger nog steeds niet onderweg. Naar restaurant gebeld, bleek er storing te zijn waardoor de bestelling zogenaamd niet binnen was. Nog een keer besteld en dan wel ineens via thuisbezorgd na 45 min eten
19 sep 2021 om 21:36 De bezorgtijd zou 35 min duren Het werd ruim 1.5 uur later Ik had ook geen bericht gekregen Pas toen ik gebeld had naar het restaurant wist ik hoe en wat Vervolgens was het eten lauw warm
19 sep 2021 om 19:58 Top lekker eten
17 sep 2021 om 0:26 Vaker eten hier en het was altijd prima. Maar vandaag ging er toch echt iets mis mijn gezin en ik zijn heel erg ziek geworden van het eten we hebben de hele avond tot nu toe lopen kotsen en hebben diaree.. heb me in tijden niet zo beroerd gevoeld